Viser 1 til 2 av 2 omtaler

For meg ble det litt tydeligere hvem som var hvem og gjorde hva i bibelhistorien, og det er første gang jeg opplever Jesus (Yeshua) som en positivt ladd person... Jeg veit hva jeg tror og har aldri trengt den staffasjen av snodige ritualer og ting og gyllent dangel i alskens religioner (som for meg er levende mytologier), mens i denne boka kan jeg kjenne meg igjen i å gå inn i seg sjøl og finne at man er større enn summen av sine bestanddeler. Men frelst ble jeg ikke... Mitt syn på verden (og meg sjøl) kan like gjerne være hedensk.

For meg som aldri har lest et helt evangelium var denne boka grei nok underholdning, ikke det helt store, men tilstrekkelig over godkjent til at jeg syns den var verdt sine 25 kroner...

Den har imidlertid klart én ting jeg applauderer: behovet for å revurdere nok en gang hvor jeg står i forhold til andres tro og kommet til - nok en gang - at jeg trenger ingen trossamfunn, for min tro er en sak mellom meg og det jeg tror på...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne klarte jeg bare ikke å fullføre. Jeg elsker romaner om religion, kultur, historie og kjøpte derfor denne under årets Mammutsalg. To ganger har jeg lagt denne fra meg, for så å gitt den en ny sjanse, men nå orker jeg ikke å prøve lengre. For meg ble dette bare en omskriving av bibelen, med det unntaket av at bibelen er mye mer fengende og spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.