Viser 1 til 5 av 5 omtaler

En sterk bok om familiehemmeligheter, skandaler, mord, korrupsjoner - om lengsel og kjærlighet. Første delen av boka er superb, en pageturner - en bok man ikke klarte å legge fra seg - man ble nesten dratt inn i historien, som de som følte seg dratt ut i Niagarafallene. Siste halvdel av boken er noe haltende, likevel vil jeg gi boka høyt terningkast - for den berørte på alle måter. LES!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Litt ujevn og haltende men allikevel klarer hun å balansere og skrive inspirert og glitrende akkurat i det man begynner å lure på hva hun egentlig holder på med! Så den er lesverdig men ikke av hennes beste. En firer for meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

FengsIende, men ikke utfordrende, om menneskeIiv som jeg Iett kan føIge gjennom sidene, men som nok ikke viI føIge meg noe serIig videre etter at boken er Iest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Läser svenska översättningen Fallen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dagen etter sitt eget bryllup, kaster Gilbert Erskine seg i Niagarafossen. Imens ligger hans brud, Ariah, i brudesuiten og aner fred og ingen fare. I sju dager og netter letes det etter Gilbert, og Ariah følger søket med all sin oppmerksomhet. På folkemunne kalles hun Enkebruden.
Den lokale advokaten Dirk Burnaby fascineres av Ariah, og like etter Gilberts begravelse, frir han og får ja.

Dette blir starten på en stor fortelling om foreldre, barn, familiehemmeligheter, skandaler, miljøkriminalitet, korrupsjon og mord.

Oates beste bok! Les, les, les!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva