Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Toxic, opprinnelig fra Jugoslavia, (Kroatia), jobber som servitør i New York. Jobben er et skalkeskjul for det han egentlig jobber som - nemlig leiemorder for den kroatiske mafiaen. Han har nesten 70 mord på samvittigheten, men så går det galt, og Toxic må flykte. Han skal hjem til Kroatia, og ligge lavt, men alt går ikke etter planen. På flyplasstoalettet, kommer han i skade for å drepe en mann, som viser seg å være prest!

Med nok en ny identitet, havner Toxic på Island. Der blir han tatt imot av likesinnede, og det viser seg at han skal opptre i et tv-show som vekkelsespredikant. Dette byr selvsagt på problemer, da Toxic ikke akkurat er vel bevandret i noe som har med religion å gjøre.

Forviklinger oppstår, og Toxic må gå i seg selv. Hvem er han egentlig? På Island finnes det hverken hær, drap, eller håndvåpen.

Hysterisk morsom om identitet, skjebne, og kulturkrasj, men dessverre taper boka seg i siste halvdel. Overraskende slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal