Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En kjempe interessant bok med mye teori om hvorfor man blir deprimert, hvorfor man ikke klarer å endre det og ender tilbake gang på gang på gang, hvorfor grubling ikke hjelper og hvordan mindfulness kan hjelpe i en slik situasjon.
Boken gir også endel øvelser man kan teste ut, tips om hvordan man kan integrere mindfulness i dagliglivet og det følger med en cd med instruksjoner i øvelser.
Jeg rakk desverre ikke å lese hele boken ettersom jeg lånte den på biblioteket og lånetiden gikk ut, men dette er en selvhjelpsbok jeg kunne tenkt meg å hatt i bokhylla slik at jeg kan ta den frem da de tunge stundene kommer, og igjen se noen av de lysene som gikk opp for meg mens jeg leste.
Anbefaler denne på det varmeste!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia