Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Handlingen i boken fortsetter der første bok sluttet. Det har blitt en rift i Underworld som fører med seg mye fare, Vokteren av Underworld er i ferd med å slippe løs, så nå må Zedd, Richard og Kahlan prøve å gjøre alt dem kan for å få igjen riften. Det skjer noe veldig uventet så gjør at dem splittes, Kahlan prøver å finne Zedd sånn at dem kan hjelpe Richard, mens Zedd roter seg litt vekk fra det han egentlig skulle ha gjort og Richard blir tatt til en slags fange og må prøve alt han kan å komme seg løs...

Boken er utrolig tykk og dette er dessverre et stort minus for min del. Handlingen er veldig kjekk og spennende, men jeg klarte ikke å kose meg så mye med boken. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror det har noe med at når boken blir så stor så mister jeg fort tålmodigheten min og ønsker bare å lese andre bøker, selv om boken faktisk er bra. Forfatteren har valgt å beskrive alt veldig detaljert og dette er både bra og negativt, det er mye som kanskje er unødvendig å beskrive så veldig detaljert og det gjør boken veldig tykk og at handlingen går ganske sakte om det gir mening.
Jeg likte veldig godt disse bøkene og skulle egentlig ønskt jeg orket å lese store bøker, men konsentrasjonen og tålmodigheten min er for dårlig. Jeg kommer nok ikke til å kjøpe flere bøker i denne serien, men jeg er glad for at jeg fikk lest disse to. Og jeg har alltid den fantastiske TV serien å kose meg masse med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, nå orker jeg ikke mer. Synes det var mye prat i bok en, men nå tar det jo helt av! Folk greier ut og forklarer hverandre ting på et sånt detaljnivå og med så mange repetisjoner at jeg tok meg selv i å begynne å lese avisa mens jeg hørte på. Kjeeeedelig! Takk for seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen