Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Her lærer du om guder, jotner og vaner. Settingen er som i de gamle vikinghallene og ære står høyt. Jeg likte denne boken bedre enn jeg har likt bøker med norrønt innhold før. Nettopp fordi Bull-Hansen klarer å tilføre historien noe nytt. Men den er likevel ikke en fantastisk bok; Jeg vil kalle den en god og lesverdig historie.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, kva kan seiast om denne boka?

Heilt ærleg var det for det meste vekkasta tid å lese den. Eg likar fantasy, eg diggar bøker med referansar til vikingesaga/gudar og liknande. Men det her var faktisk berre elendig.

Når eg skulle tenke ut korleis eg skulle grungje dette kom eg tilfeldigvis over den her annmeldelsen gjort på bloggen Bokstavelig Talt. Den seier verkeleg alt. Det er dei same ankepunkta eg har mot boka. Bortsett frå at eg vil drage det so langt at eg vil hevde at språket er på nivå med ein middels kioskroman.

Denne boka kjem absolutt ikkje i mi bokhylle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per LundKirsten LundKaramasov11Synnøve H HoelPiippokattaHarald KAlice NordlikriraNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolAud- HelenNinaCarine OlsrødTove Obrestad WøienMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaske