Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Tre uker med min bror er en fin biografi. Nå leser ikke jeg mange biografier, men jeg liker å få vite mer om forfatterne jeg leser. Jeg føler jeg har fått litt mer respekt for forfatteren. Nå har jeg møtt mannen bak bøkene. Mannen bak de mange kjærlighetshistoriene som får selv de mest hardbarka til å rødme og smile lykkelig. Og ja, han er en romantiker, men han er også så mye mer. Dette er nok en bok for de spesielt interesserte. For full anmeldelse, se: edgeofaword: Tre uker med min bror

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fullførte denne boka for nokre dagar sidan....Den har stått i bokhylla ganske lenge, har ikkje frista så veldig. Men, då eg såg at dei hadde vore på ei ganske lang reise, og til nokre stader eg også har besøkt, så tenkte eg det kunne vere eit bra alternativ til mykje anna som står på vent.

Både Nicholas Sparks og broren Micah står som forfattarar - dei reiste iallfall saman på ei reise rundt i verda: Både Machu Picchu, Ayers Rocks, Påskeøya, Malta ..mm.. og til slutt Tromsø var blant reisemåla,og det medverka til at eg tok fatt på boka.

Men, reisa vart nesten berre ei ramme - innhaldet var sjølvbiografisk, og vi vart kjende med familien Sparks på godt og vondt - vi fekk innsyn i mange både varme og vonde, triste stunder i ein familie med sterke band.

Boka var lettlest, variert i innhaldet, men til trass for at Sparks skal vere "suksessforfattar" med filmatiserte bøker, trur eg at held på terningkast fire , såvidt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn S