Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Det nærmeste vi antagelig kommer en selvbiografi fra den godeste og svært populære Murakami. Jeg er en svoren hard core-blodfan av forfatteren Haruki Murakamis forfatterskap, men likevel landet terningen min bare på en grei firer for denne boka. Vi får en ærlig tilbakemelding på Murakamis entusiasme for langdistanseløping og thriatlon pluss noen personlige tanker om eget forfatterskap. Teksten er litt generell, dvs, Murakami går ikke så veldig i dybden, men du blir litt bedre kjent med denne forfatteren.

For egen del stiller jeg meg litt undrende til en alvorlig mangel ved Murakamis tanker og presentasjon av egen løpeinteresse. Han er helt klart en tradisjonell løper som bruker joggesko med demping. Altså en som lander på hælen når han løper. Not good, sier jeg og merkelig at Murakami ikke med ett ord nevner moderne forfot/ barfot-løping! Dette kan selvfølgelig ha med å gjøre at Murakami i utgangspunktet har en godt skrudd fysikk, dvs en som tåler mye juling fra feil løpesett uten å bli skadet. Vel, godt for ham, sier jeg, men faktum er at svært mange mosjonister, men også mer treningsivrige løpere, får løpeskader når de løper og lander med foten på hælen. Dempede dyre joggesko utsetter som kjent bare kneskader og andre løpsrelaterte skader når folk ikke bruker forfotteknikk.

Vel, det var mitt lille hjertesukk, men alt i alt et denne boka et klart must read for alle fans av Haruki Murakamis forfatterskap. Anbefales:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Underholdende bok om en moden manns, (Murakami var i midten av femtiårene da han skrev boken), tanker knyttet til hans lidenskap for løping og å skrive romaner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg digger Haruki Murakami. Han skriver så lett, så morsomt og herlig at jeg ikke går lei. Til og med en bok om løping greide å fascinere meg. Men boka handler ikke bare om løping, rett skal være rett, men også om skriving, og da er det lett å hekte meg.
Mer i min bloggomtale HER

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Første gang jeg leser en bok av Murakami. Jeg er ca halveis i boka, og jeg er fortapt! Det som bergtar meg er skildringene. Hvordan han så lekende lett klarer å skildre ting. Når jeg leser i boka, får jeg lyst å løpe også. Kommer definitivt til å lese mer av denne forfatteren. Jeg skjønner jeg har gått glipp av noe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ok bok, men bør nok være Murakami fan for å få utbytte. Er man det får man et flott innblikk i forfatterens liv og gjøremål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  Vaksvik