Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er den tiende boka i rekken om Mma Ramotswe i Damenes detektivbyrå nr. 1.
Jeg var usikker på om jeg skulle kjøpe den siden jeg ikke hadde lest noen av de foregående bøkene. Men ettersom jeg hadde sett filmene som gikk på TV for noen år siden satset jeg på at det gikk greit å komme inn i det som måtte være av forhistorie i boka. Og det gjorde det.

Dette var en herlig bok og jeg storkoste meg med den. Jeg er også imponert hvor godt en 60 år gammel mann skriver om kvinner. Videre opplever jeg det spennende å få innblikk i et land og et kontinent jeg vet lite om. Gjennom mange år med bare historier om sult, fattigdom, krig og sykdom på nyhetene, er det befriende å få høre om Afrikas andre side også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen