Viser 1 til 10 av 11 omtaler

En av de beste bøkene jeg har lest, utrolig spennende og bra

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gone
Gone- serien
Michael Grant

Det ene øyeblikket er alt normalt, det neste har alle over 15 år forsvunnet. En diger kuppel sperrer alle barna inne i byen, uten anelse om hva som er på andre siden av den. Dyr muterer, mennesker også. Noen får utrolige krefter som gir dem stor makt, men er de i stand til å styre? Bøller tar makten, maten tar slutt, ungdommer må ta vare på babyer og små barn. Og tiden tikker fort, når du selv blir 15 forsvinner du.

Et utviklet univers gjør boka spennende. Problemstillinger ikke ulike de i en normal verden gjør den også litt realistisk. Den er bra hele veien gjennom og jeg anbefaler den for alle som liker fantasy og generelt spennende bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Plutselig forsvinner alle over 15 år. Mobiltelefoner, internett og tv har gått i svart og ingen vet hva som har skjedd. Dyr forandrer seg og etterhvert gjør menneskene det også. På 15-årsdagen forsvinner du, som alle andre.

Det var spennende gjennom hele boken. Den er fylt med spenning, drama kjærlighet og død. Jeg anbefaler den til tenåringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Plutselig forsvinner voksne og ordet normalt blir ikke ofte brukt. I en liten by i sør California, forsvinner alle over 15, uten noe kontakt med verden utenfor. Kaos ligger i gatene og det er ikke noe hjelp å få. Mens ungdommer utvikler visse mutantkrefter og bøller bestemmer i gatene.

Detter er en serie med 5 bøker og hvis du er en fantasyelsker kan jeg forsikre deg om at du kommer til å like denne boken. Boken har hele 570 sider og kan passe til andre i alder av 11- og oppover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes at gone er en veldig spennende serie med bøker som jeg ville ha anbefalt for andre. I boken får man hørt alle hovedpersonenes synsvinkler. Gone handler om en innlåst by hvor alle over 15 år har forsvunnet. Det er ikke noe elektrisitet lenger og tv, pc og internettet fungerer ikke. Mangelen på mat er stor og det er ikke lett å dyrke noe heler. Helt fra starten av begynner mennesker og dyr å utvikle unaturlige evner og former. Kampen om makt går voldelig for seg og man må velge side for å overleve. Hvordan skal dette ende?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder på å lese bok nummer 5 og greier nesten ikke å legge den fra meg!❤️

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dystopi for ungdom. Dessverre ingen høydare. Boken er spennende, har et orginalt plot, mange forskjellige karakterer, god moral og noe romantikk. Alikevel når den ikke opp til virkelig gode ungdomsbøker. Den boken det er nærmest å sammenligne den med er "Hunger games", siden de er i samme sjanger, men "Hunger games" er virkelig ett nivå opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om du leter etter en bok serie. Er denne helt perfekt. Det handler om alt mulig. Det har både spenning, hat, kjærlighet og overnaturlige ting. Kanskje ikke så gøy i begynnelsen, men om du først finner deg i boken kan ikke du stoppe før du har komt til siste side. Sjanger: Science-fiction.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boke er noe av det beste jeg har lest. Jeg slukte boka på en uke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter at mange anbefalte denne boka for meg, kjøpte jeg den og begynte å lese. Det tok ikke lang tid før jeg hadde lest ut hele boka. I denne boka lever man seg inn i en verden som like gjerne kunne vært ens egen, full av spenning og farer, men også romantikk og akkurat min type humor. Michael er en meget begavet forfatter som skriver utrolig bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

DemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilEvaJulie Stenseth