Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Bildøen skriver så bra. Om sår kjærlighet. Samliv. Om det som ligger under og ulmer, men bryter frem til slutt. Og får springe ut. En familiesaga, men mest om Marianne. Og om lys og håp- til slutt. . «Det finst navn som betyr håp. Det finst navn som betyr nåde.»

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er vanskelig å skrive en omtale som yter denne boka rettferdighet. Men først og fremst er det det lyriske språket og stemningen som legger seg som fløyel rundt leseren som jeg sitter igjen med. Lavmælte og fløyelsmjuke skildringer av håp og tap, valg og konsekvenser, og kjærlighet, selvfølgelig. God bok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin