Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Brutal og blodig moro fra Joe Abercrombie som akkurat nå er min favorittfantasyforfatter. "Best served cold" er en frittstående roman, men den er lagt til samme verden som The First Law-trilogien (som også anbefales på det varmeste).

En saftig historie om hevn der vi følger leiesoldaten Monza Murcattos oppgjør med de sju som sviktet henne. Som alltid med Abercrombie er språket saftig og karakterene usympatiske. Det er heftige greier, men i likhet med mye annen fantasy jeg har lest kunne den godt vært redigert ned en smule. Det er imidlertid mer enn nok spenning, intriger og action til at man aldri står i fare for å bli lei.

Nå gjenstår "The Heroes" og "Red Country" fra samme forfatter før jeg innvilger meg selv en fantasy-pause :)

Ute etter flere fantasytips? Sjekk artikkelen "Alt blir bedre med drager" av min kollega Lars og "Fem fantasy-forfattere du bør sjekke ut."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

HelleAliceInsaneViggo Johan HansenHarald KBerit B LieErlend Risvik PaulsenDinaleser42VannflaskeBeathe SolbergMarit HåverstadIngunn SKrishConnieElin SkjerengLilleviEster SIdasveinAud- HelenJarmo LarsenRufsetufsaEli HagelundLars MæhlumGro-Anita RoenJulie StensethLisbeth Kingsrud KvistenBjørg L.alpakkaPer HellemJanne BrovoldTheaTove Obrestad WøienHildasiljehusmorGrete AastorpJakob SæthreGroDemeterIngeborg G