Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det som bragte meg til denne boken var historien «Murder Mysteries» som jeg hadde lest i tegneserieform. Den handler om engler, The Silver City og historiens første mord. Denne historien er karakteristisk for Gaiman, som gjennom denne boken viser en fascinasjon for engler, demoner og datamaskiner. Og ikke minst for det uventede poenget, det du kanskje ikke ser før historien har bodd hos deg noen dager.
Dette er en fantastisk bok. En samling historier som jeg måtte lese sakte, en for en, bare så jeg ikke skulle lese ut boken for fort. Den er noen år gammel, men vel verd å lese for alle, enten du kjenner Neil Gaiman fra før, eller ikke.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

GVTine SundalLilleviIdaMariarThea EmilieHeidiKikkan HaugenEmilieskKay NilsenToveHilde SWencheSteinHilde Merete GjessingTanteMamieJohn LarsenKirjalabyrinttifornixPilarisKjerstiJan Erik  OlsenJenny Dahl BakkenEvaIvar SandJan Arne NygaardBjørg Elin NærlandBerit RJulie StensethMonica CarlsenMarianneTrude OmaRandi FramnesMarteMorten JensenMaren Hjelle AuneAlice NordliLibraritas vStian PollestadMargrethe  HaugenTore Olsen