Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det som bragte meg til denne boken var historien «Murder Mysteries» som jeg hadde lest i tegneserieform. Den handler om engler, The Silver City og historiens første mord. Denne historien er karakteristisk for Gaiman, som gjennom denne boken viser en fascinasjon for engler, demoner og datamaskiner. Og ikke minst for det uventede poenget, det du kanskje ikke ser før historien har bodd hos deg noen dager.
Dette er en fantastisk bok. En samling historier som jeg måtte lese sakte, en for en, bare så jeg ikke skulle lese ut boken for fort. Den er noen år gammel, men vel verd å lese for alle, enten du kjenner Neil Gaiman fra før, eller ikke.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LeseaaseHanneBeathe SolbergSynneTorill Elisabeth Revheimkjell kMartine (@martineleser)TheaGladleserRisRosOgKlagingMonica CarlsenJulie StensethedgeofawordlillianerÅsmund ÅdnøyMargaret HansenIngeborg GTonesen81PirelliKristine LouiseHauk1Anne-Stine Ruud HusevågTrygve JakobsenStine SevilhaugEnneaVoidkeeperMathilde PedersenSt. YngheadSimen "Boktimmy" IngemundsenBjørg  FrøysaaHegeJan Arne NygaardHeidiHarald KKetilMonaBLBjørn SturødIngvild SkartveitKarin BergLisbeth Kingsrud KvistenEva