Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dream Country er det tredje volumet i Sandman-serien. I dette volumet er det ingen historie som går gjennom boka som en rød tråd. Dream Country er fire frittstående historier, som gir oss et innblikk i Morpheus som karakter og hans verden.

Jeg likte disse fire historiene veldig godt. De er veldig forskjellige, og jeg liker best den med katten. Det er en "søt" historie til å være en Sandman-historie. Noen av de andre, Calliope for eksempel, er ganske forstyrrende. Men det er vanlig for historier i denne serien...

Dream Country er ikke like god som de to første. Den er mer som et lite avbrekk fra de lange historiene. Jeg likte den veldig godt, men jeg har mer sansen for historier som strekker seg over litt lengre tid.

Det jeg synes er veldig bra med Dream Country, er at man lærer masse om Morpheus. Jeg skjønte mer av motivene hans, eller egentlig ikke... Men jeg fikk vite flere ting som hadde hendt ham, og det kan hjelpe med å forstå ham bedre. Som jeg har nevnt tidligere, er han utrolig kompleks, og derfor kan jeg aldri forstå ham fullt ut. Men noe kan jeg forstå, og Dream Country har hjulpet meg på veien.

Jeg likte Dream Country veldig godt, men den er ikke like god som de to første. Anbefales!

Innlegget ble originalt publisert på bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Alice NordliTonje SivertsenLeseaaseTanteMamieNtotheaPiippokattaGroPirellimoiraLilleviEllen E. MartolKristian NygårdTonesen81IrakkHarald KSigrid NygaardAnniken LFrank Rosendahl SlettebakkenKirsten LundToveSiri FjellFinn Arthur JohansenCathrine PedersenJon RyeLene AndresenGrete AastorpJanne Kristin HøylandLailaGodemineKenn HeitmannTerje MathisenBente NogvaLøvåsenVibekeMona HagenRufsetufsaGeoffreyGrete AmundsenNina J.B.Randi