Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Med unntak av de siste 70 sidene eller så, er denne boken mye mindre handlingsdrevet enn de forrige i serien, i stedet får vi presentert et mer helhetlig bilde av Voldemort, samt at Slur vokser fram som en stadig mer kompleks, interessant og uforutsigbar figur. Boken blir på mange måter en opptakt til avslutningen, i tillegg til at den står godt for seg selv. Av alle bøkene så langt i serien er dette kanskje den med det største spennet mellom det lette og det dystre, mellom humor og alvor. Hvis avslutningen står i stil med denne stiller jeg meg bak dem som mener at denne bokserien er blant det aller ypperste av litteratur noen gang skrevet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Harry potter og halvblods prinsen:
Harry potter og halvblods prinsen er 6. Bok i serien om harry potter. Jeg har lest alle bøkene tidligere i serien og synes de fortsatt er like spennende.
I serien følger du Harry Potter gjennom mange spenende og gåtefulle mysterier. I boken går Harry 6. år på Hogwarts og der møter han mange utfordringer.

Jeg likte denne boken fordi det skjer alltid noe spennende og forfatteren kommer opp med nye høydepunkter. Jeg anbefaler boken for de som liker fantasy og ungdoms serier!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er favorittboken min i serien. Fra første bok har det vært Severus Slur som har vært min favoritt, både litterært og plottmessig er han sentral. Det som gjør HP serien til god litteratur er at karakterene er mer komplekse, og Harry sin store styrke er at han er ikke udelt god. Jeg liker også godt plottet og måten boken bygges opp på ved at vi ikke får vite hvem halvblodsprinsen er før på slutten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa