Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Boken ble forutsigbar og kjedelig. Likte ikke alt fokuset på spøkelser, gjorde ikke denne boken like troverdig som de foregående. Ikke beste boken av Camilla!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lenge siden jeg har lest noe av Läckberg, og dette ga mersmak. Godt skildret miljø og jevnt spennende historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Krim på sitt beste:) holder leseren på "pinebenken" helt tilslutt:) spenning til de tusen....Greide ikke å legge den fra meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Camilla Lackbergs forfatterskap er relativt upløyd mark for undertegnede, men denne boka var spennende og overraskende lesning. Liker godt vekslingen mellom fortid og nåtid, og i denne boka var historiene sydd nennsomt og effektivt sammen til et hele som absolutt kan anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så overraska over handlinga har eg ikkje vore sidan eg såg Awatar! Og for ein slutt!

Men frå spøk til revolver. Läckberg tek i det minste opp eit veldig viktig tema i denne boka, og det skal ho ha ros for. Skremmande korleis nokre menn er. Og sjølv om det verkar å vere mange lause tråder bind ho det fint saman på slutten. Men for min del var det litt for mange ting som skulle lure oss som lesarar. Til tross for dette er det godt tidsfordriv om ikkje anna

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enda en god bok fra Camilla Läckberg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill Revheim