Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Elsker alle de tre bøkene om Kalle Blomkvist, men den aller beste er uten tvil denne siste. Astrid Lindgren beskriver Kalle som en ung og ambisiøs pjokk på tretten, som samtidig nyter det å være ung og fri til å gjøre hva han vil.

Spenningen øker for hver bok, og mot slutten fikk den meg fullstendig trollbundet. Noe av det som gjør spenningen så intens, tror jeg må være at lille Rasmus er det klare gisselet, og at alt avhenger av Kalle, Endre og Eva-Lotta.
Eva-Lotta er dessuten ei tøff jente som det er lett å like. Hele trilogien om Mesterdetektiven Blomkvist er rett og slett en genial fortelling om å få være tretten år og full av lekelyst, samtidig som skumle saker hender og hjelpen er nær! Burde fått terningkast 7!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R