Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Ibland är detta en fantastiskt medryckande bok men så plötsligt handlar den om någon annan person som jag inte minns vem det var och så tappar jag helt bort mig. Delen om "bror Eliz" var intressant tills den försvann in i nåt annat och jag somnade från den. Kanske läser jag om boken nån gång i framtiden. Eller inte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En gripende historie om et barn som blir funnet på en trapp til en velstående engelsk familie i Chile på midten av 1800 tallet. Ferden fører videre til Kina og Tao Chi, som Eliza hovedpersonen i boka fører henne til California under gullgravernes tid på jakt etter hennes kjæreste. Boka gir oss de harde realiteter som rådet på 1850 tallet, de harde kår til gullgraverne og vi møter også de mange horene som var de eneste kvinnene i San Fransisco på denne tiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlig og varm bok

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana Wesserling