Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Dette er en bok om 6 elever, i 18 årsalderen, fra Norge på skoletur i England. Rettere sagt, London. Elevene, sammen med læreren deres, blir uheldige med tidspunktet og må evakuere fra London på grunn av hundreårsbølgen. Men to elever, Victor og Scott, hadde vært på fylla og fikk ikke med seg at byen skulle evakueres. Dagen etter våknet de opp, helt bakrusa. Det tok sin tid før de fant ut hvor alle menneskene hadde blitt av og hvorfor de hadde dratt. Guttene satt på med en tilfeldigpasserende politimann til Heatrhow Airport, der de skulle møte læreren og resten av gjengen fra The International School. Men hjemturen blir satt på hold. På grunn av de dårlige forholdene på flyplassen etter bølgen, kan de ikke forlate øyen. Båter var det også dårlig med. Nettet var borte og man måtte lete lenge etter dekning i landet. Resten blir en lang reise der elevene må dra rundt i England for å lete etter en måte å komme seg hjem.

Dette er en spenningsbok med overraskelser, opp og nedturer og mange uforutsigbare vridninger. Anbefales for voksne ungdommer.

Jeg syntes boken bygget seg opp bra. Handlingen var først vansklig å forstå, men ting falt på plass etter hvert. Noen ting var litt dårlig forklart, og den var veldig usansynlig for en realistisk bok å være. Men hvis man ser bort ifra det, var det en glede å lese den, godt språk og kule hovedpersoner. Jeg gir den en sterk 4.

Emil Bohinen. Ntg-u, 10B, 2014.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

lettlest-ungdomsbok men avgjort spennende herlig å følge med på ferden gjennom england Kunne vært mer utdypet karakterer-Det hadde ikke kostet så mye Litt flere dypere dialoger hadde nok heller ikke tapt leserverdigheten for publikumet den sikter mot. Vi skal jo bli gla i og stolt over heltene våre her er de litt for forutsigbare ( Men jeg er jo ikke tenåring så jeg venter kanskje for mye?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen