Viser 1 til 10 av 10 omtaler

En Pingles dagbok
Handling:
Greg Heffley har nettopp begynt på ungdomsskolen. Han fikk en bok av moren sin hvor han kunne skrive en logg. Han mener selv at det ikke er en dagbok. I denne boken vil du lese om en pingle som skriver om sitt plagsomme liv hver dag. Hvordan storebroren Rodrick plager han, og hvordan han driter seg ut foran alle på grunn av vennene.

Min mening:
Jeg syntes denne boken var veldig morsom. Anbefales

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes boken var bra, den ga et innblikk på hvordan det vil si å ikke være populær. Når jeg leste boken levde jeg meg om i situasjonene. Kort oppsummert handler boken om en gutt som går på en ungdomsskole som vil bli populær. Selve boken er en slags dagbok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Serien En pingles dagbok, eller Wimpy Kid-bøkene startet som tegneseriestriper på Internett. Men etter hvert så de dagens lys i bokform i 2007. Og siden har det bare gått Oppover. Bøkene ligger kontinuerlig på amerikanske bestselgerlister, og oversettes til stadig flere språk.

En pingles dagbok handler om Greg som har både en sippete lillebror og en sjefete storebror, han har også det han mener er helt håpløse foreldre og på toppen av det er han heller ikke så veldig populær på skolen selvom han mener han fortjener og være det, og som om det ikke var nok har han litt i overkant mange nerdete venner som for eksempel Rowley som er hans beste venn. Og ifølge Greg ødelegger Rowley sjansene hans på damene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en veldig bra bok. Den var morsom of underholdene. Uten tvil en femmer

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En god bok, selvom den fort blir litt for enkel. Boken passer best for barn og unge tenåringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

morsom og den er det på grunn av greg han er morsom og finner på masse ting som du finner ut av hvis du leser boka

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en super bra og morsom bok fordi den handler om en pingle som opplever masse rart og skriver flaue og morsomme ting i dagboken sin. Hele serien er egentlig veldig bra, men jeg syntes denne er best. Fordi der er det mest morsomme ting.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

den var kuuuuul

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En god bok for barn og unge. Lettlest og underholdende. Som voksen er den også fin, om ikke annet fordi man kan prise seg lykkelig over at man ikke lengre er liten ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

denne boka handler om greg heffley altså hovedpersonen. han skriver en loggbok om livet hans som han helt ikke vill at noen skal få tak i. les boken så får du vite mye mer om tenåringsplagene og om vennen hans som er litt for barnslig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa