Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Det beste jeg har lest av norsk litteratur så langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ujevnt nivå fra Askildsen. Første novelle er middelmådig. Andre novelle er veldig god.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Det er ingen annen problematikk enn den evige menneskelige problematikk: hvordan skal vi for helvete klare å leve sammen.» Det sier Askildsen i et portrettprogram i NRK i 2012. Min første bok av forfatteren. Veldig bra er min konklusjon. Gleder meg til å lese flere. Mer om novellesamlingen mv på min bokblogg

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Langnovellen, Carl Lange, er god. Thomas F's siste nedtegnelser til almenheten; ti i tallet, er strålende. Hos meg utløste de ofte sprudlende latter:

"Vi hadde all trafikken mellom oss, og verken han eller jeg våget å krysse gaten, det ville da også vært dumt å miste livet av glede når jeg hadde holdt ut så lenge uten."(S. 51)

Stor humor har alltid stor dybde.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Novellenes mester

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var så fantastisk å lese disse to novellene, mitt første møte med Askildsen, at jeg med ett kjente den store leseopplevelsen fra da jeg var ganske ung og ikke kunne få nok av bøker! Jeg lo, jeg funderte, jeg nøt språket,jeg ville ha mer da jeg var ferdig.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

En liten juvel av en bok.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa