Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Fantastisk innsiktsfull dame med lite begrensninger og forutinntatt holdninger knyttet til egen diagnostikk. Stor oppside i nærmere undersøkelser i grensegangen mellom fagdisipliner. Spennende lesning!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne boken leste jeg på norsk. Boken er nærmere en fagbok enn en roman. Forfatteren starter med en personlig opplevelse, hennes egen kropp som begynner å skjelve ukontrollert når hun holder en minnetale over sin døde far, og graver seg så ned i og inn i ulike retninger innen nevrologi, psykologi og psykiatri.
Språket og forklaringene av ganske tungt stoff er gjenfortalt på en forståelig måte for meg. Og kort oppsummert er vel essensen at vi igrunnen ikke har kommet så mye lenger i diskusjonen arv-miljø, kropp-tanke. Ekspertene snakker fortsatt forbi hverandre, rundt hverandre eller mot hverandre.
Jeg klarte ikke helt å oppdage om vi var kommet så mye lengere i alle disse årene som er gått, annet enn at måleapparater, instrumenter mm er blitt mer avanserte. Vet vi mer? tja.... vet ikke...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline