Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Veldig mye interessant stoff og til dels veldig lærerikt. Dessverre skjemmes boken av at det ikke finnes et snev av kritisk tenkning rundt dødsdommene. Det hersker en urokkelig tro på rettsvesenet på 1800-tallet var ufeilbarlig og at samtlige dømte fikk som fortjent, samt at dødsstraff både er rettferdig og virker avskrekkende på andre potensielle forbrytere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er grufull lesning. Men samtidig lærer de deg mye om et Norge som ikke har vært en del av skolelærdommen. Her får vi et innblikk i ulike menneskers liv og forbrytelser og følger dem gjennom ankeinstanser til de endelig blir halshugget. Boken anbefales som spennende lesning for dem som ikke er lettskremte!
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn STine SundalKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingTorill RevheimHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild SalpakkaEli HagelundEllen E. MartolBjørg L.AvaBård StøreLeseberta_23Berit RJan-Olav SelforsJulie StensethFride Lindseth