Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne boken er det mest intetsigende jeg noen gang har lest. Den er er så full av innskutte bisetninger, at når du omsider har kommet til et punktum, så lurer du faktisk på hva du nettopp har lest. Riktig nok har jeg kun lest (kjedet og kjempet meg igjennom) 300 av de 943 sidene, men handlingen er absurd og nærmest fraværende og, for min del, fullstendig uinteressant. Det er kun stahet og ingen fornøyelse som får meg til å lese videre i denne boken. Jeg begriper ikke hvordan Aftenpostens kritiker kunne gi den så god omtale! Kanskje ligger det akademisk jåleri bak?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ikke like overbegeistret som kritikerne over denne mursteinen av ei bok, men er imponert over hvordan alle de tilsynelatende sidesprangene til slutt henger sammen, selv om de virket ganske malplaserte underveis. Vil heller ikke legge skjul på at den til tider er krevende, mens andre partier er svært oppslukende. Men klarer du å komme igjennom vil du sannsynligvis være enig om at en slik type bok har du aldri lest maken til.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal