Viser 1 til 10 av 16 omtaler

Sinnsykt spennende. Akkurat passe drama.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk! Denne serien er en av mine "all-time favourites" <3 Bonusen er at du lærer mye om gresk mytolig, jeg føler i hvertfall at jeg har blitt mye mer interresert i gresk mytologi og Hellas etter å ha lest denne serien!

PS: Filmen er grusom, ligner nesten ikke på boka -_-

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Percy Jackson holder nok en gang på å bli utvist på skolen. Han hat en sterk dysleksi som egentlig bare er overnaturlige evner. Percy er uvitende om at han er halvt Gud og halvt menneske. Det er ikke før han kommer i fare at moren forteller han. Han har levd hele livet sitt i tanken på at faren dro fra han og moren, men grunnen er kanskje ganske uforventet. Faren er nemlig en gresk Gud, selveste Poseidon. Moren bestemmer seg for å ta han med til en camp for halvblods. Allerede på vei til campen møter de på utfordringer. Det blir ikke lett for Percy når han for Hades, guden over dødsriket, i mot seg. Hades har nemlig noe Percy vil ha. Percy lar seg ikke skremme og sammen med sine 2 bestevenner fra campen legger de ut på vei om et håp om å komme til dødsriket. Dette byr på mange utfordringer som gjør det mye vannskligere, klarer de i det hele tatt og komme seg fram med alle liv i behold?

Dette er en bok for deg som liker bøker om overnaturlige vesner og mange farlige opplevelser og problemer som ikke er helt ut av det vanlige. Den er mystisk og er en bok du ikke vil legge fra deg. Jeg liker boken veldig godt og gir den en 6'er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Super bra bok!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker Ricks bøker om Percy! Denne er en verdig start på eventyrene han og vennene hans har!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en bra bok. Og jeg leser 2ern nå . Men trenger litt mer spenning

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle kjenner vel til de greske gudene? Hva hvis de var virkelige? Hva hvis de kunne finne på å lage halvguder med mennesker? For det skjer i denne serien om Percy Jackson.

Percy Jackson er en 12 år gammel gutt som tiltrekker seg trøbbel. Han sliter med ADHD og dysleksi. Percy har nesten ingen venner og har aldri fullført et skoleår. En dag på et museum angriper mattelæreren hans ham. Percy kommer seg helskinnet ifra hennes klør, for mattelæreren hans var tydeligvis ikke noe vanlig menneske, men en eller annen form for en monster-fugl. Percy blir informert om at han er en halvgud, men mer enn det. Zevs - Gud for himmel og lyn - beskylder Percy for å ha stjålet Zevs mektigste våpen, nemlig lyn skjoldet hans. Percys mor blir også kidnappet av Hades - Gud for dødsriket. Sammen med Percy får han med seg Grover - en Satyr og Annabeth - Datter av Athene. Sammen må de finne moren til Percy og få renvasket navnet hans.

Boken byr på mye lærdom innenfor gresk mytologi. Jeg trodde jeg kunne ekstremt mye om gresk mytelogi, men R. Riordan fikk meg dummet ut. Jeg visste ekstremt lite om mytologien - men Riordan lærte meg opp til å kunne en del. Boken passer godt for ungdommer. Den er morsom, spennende, byr på lærdom og har balanserte karakterer.

Mine anmeldelser av serien; Percy Jackson (1) (2) (3).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tom-Erik FallaKirsten LundÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima Montgomery