Viser 1 til 10 av 19 omtaler

Bra serie! Anbefales til alle som liker spenning!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Terningkast seks. En pageturner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken handler om Carl som er vanskelig å jobbe med, så politisjefen setter igang en egen avdelig for Carl som han skal få jobbe med nede i kjelleren. Avdelig Q, kaller dem denne avdelingen, Carl skal jobbe med gamle uløste saker. Carl velger saken om Merete Lynggaard, en folketingspolitiker som forsvant da hun var på en båttur sammen broren Uffe, politiet klarer ikke å finne ut hva som skjedde og konkluderer med at hun datt ut i vannet og druknet. Carl finner ut etterhvert at politiet ikke har gjort en så god jobb som dem burde, han finner etterhvert flere ledetråder som politiet som jobbet med saken for fem år siden ikke fant.

Jeg syns begynnelsen på boken var treg og det var vanskelig å komme inn i fortellingen, men heldigvis ble det bedre.
Det var en del ting jeg syns forfatteren kunne ha forklart litt bedre, for det var noe jeg ikke skjønte og det ødelagte litt. Ellers var det jo en helt grei bok, jeg syns krim og sånt passer seg bedre på film og TV-serier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var min introduksjon i krimverden, og for en velkomst. Denne boken er spennende fra ende til annen. Godt skrevet og med gode skildringer. De siste hundre sidene satt jeg med hjertet i halsen og adrenalinpumpa på høygir. Helt klart en favoritt i bokhylla!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

veldig spennende krim

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Krim er ikke min favorittsjanger, men denne fenget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, hva skal man egentlig si om denne, da? Har jo hørt så uendelig mye bra om Adler-Olsen, så jeg fant ut at jeg måtte prøve.
Boken er bra skrevet, og det er egentlig grunnen til at jeg gir tre. For; mye annet i denne er det ikke. Boken er kjedelig. De første 347 sidene er egentlig et langt gjesp, men de siste 52 er knallbra! Kjedsomhet er nok den største grunnen til at det tok meg lang tid å lese denne, samtidig som andre ting fristet mer (kanskje nettopp pga spenningsnivået i denne).
Jeg håper "kvinnen i buret" er Adler-Olsen sin "Kakkerlakkene"og "Flaggermusmannen". Nesbø startet etter min smak også særdeles dårlig, men fikk fart i bøkene etterhvert. Så jeg fortsetter å lese Adler-Olsen, og håper det samme skjer her!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig god underholdning - gleder meg til å lese neste bok om Avdeling Q Link til et blogginnlegg jeg skrev etter å ha lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken ga meg dessverre ikke så mye..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest "Fasandreperne" fant jeg ut at det var for lenge siden jeg leste denne til å fortsette med de neste bøkene i serien uten først å lese denne. Selv om jeg husket hvordan det ender, så husket jeg hverken hvem eller hvorfor så denne var veldig spennende å lese om igjen og jeg er glad for at jeg gjorde det!
Det er en veldig bra bok som både får frem vonde følelser og som får meg til å le!
Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaske