Viser 1 til 10 av 14 omtaler

Lettlest og ufarlig underholdning. En fin historie med jevnt driv gjennom hele boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

en herlig roman full av gode følelser og spennende innslag

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk bra bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken kan beskrives med et enkelt ord: vakker!

Fortellingen er utrolig spennende fra start til slutt, og måten den er skrevet på gir en magisk og god stemning.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Oh vad jag älskade den här boken när jag läste den i hösas! Läste sen om den eftersom det var en del detaljer som jag inte riktigt hade fattat och nu ska jag lyssna på den en tredje gång.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ett spennende og trist eventyr. Jeg elsket slutten! Anbefales på det varmeste :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helt elskelig bok. Som med forrige Kate Morton bok klarte jeg heller ikke å legge fra meg denne, man blir bitt av alt som skjer og man vet svarene kommer lenger frem i boken at man bare er nødt til å få vite det med en gang. Med alle hemmelighetene og beskrivelsene av de magiske stedene i boken skulle man ønske man hadde gjort opplevelsene selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

DEN GLEMTE HAGEN av Kate Morton: Jeg ble anbefalt denne boken av en kunde, og siden jeg fikk den billig kjøpte jeg den. Og Mortons tre andre utgivelser med. Resultatet er at jeg sitter igjen med en utlest, en avbrutt og to bøker jeg ikke vil lese. Tykke bøker vinner ikke umiddelbart hestehjertet mitt, da de bærer en høyere risiko for å være platte, enkle og for hverdagslige enn tynne bøker. Med sin debut, må jeg innrømme, bekreftet Morton det siste utsagnet. Bare ikke de to første. Den glemte hagen er i likhet med Tilbake til Riverton elegant skrevet, og holdes oppe av troverdige karakterer og dialoger, indre og ytre, for tiden handlingen i boken er satt til. Men behøver hun egentlig å utbrodere i den grad hun gjør? Det er det som vipper meg av pinnen. Boken blir like tung å lese som den er å holde. Den tapper meg for leseglede og energi. Gjør meg sulten fremfor mett. Sulten på annen litteratur. Morton, denne gjorde det for meg. Denne gangen får du ikke mine sterkeste anbefalinger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende, fin, varm og herlig :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns boken var litt tunglest i begynnelsen, men så er jeg en ganske utålmodig person også da. Hvis jeg ikke blir himmelfallen mer eller mindre fra første ord, mister jeg fort interessen. Har tatt meg selv i nakken og bestemt meg for å gi bøker en sjanse. Som i dette tilfellet. Jeg mener boken kunne vært mye bedre hvis dialogene og noe av handlingen tidlig i boken hadde vært skrevet annerledes. Mot midten av boken tok den seg veldig opp og ble direkte spennende! Likte veldig godt at, i hvertfall, èn bestemt karakter ikke ble beskrevet rett frem og at man likevel forsto at han var en smule "creepy." Gir boken terningkast 3, da jeg mot slutten (før det var meningen fra forfatterens side) skjønte hvem som var hva til hvem og hvorfor og i det hele tatt. Anbefales som lett Påskespenning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer Lund