Viser 1 til 4 av 4 omtaler

The Hunger Games er en fortelling som går over 4 bøker, men dette er en bokanmeldelse om den første. The Hunger Games eller dødslekene er en spennende bok, der det ender med at det står igjen en vinner som overlevde av de 24 som deltok i lekene. Hvert år blir det årlige Hunger Games arrangert. Der det skal være med 12 gutter og 12 jenter, 2 personer fra hvert distrikt. De skal ut i en kamp hvor det er bare en som overlever.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et genialt univers, med en epikk hendelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fantastisk bok. Hvis du er skeptisk til denne etter å ha sett filmen, så kan jeg si at filmen kan ikke måle seg med boka. Måtte begynne rett på bok nummer to i serien. Dette er bøker jeg kommer til å lese igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt skrevet, men skurrer noen steder. Jeg plukket opp denne som en lettlest hyggebok, og det var det. Men det er heller ikke mye mer, og selv om jeg ikke la den fra meg og den ble slukt opp på den tiden jeg hadde til rådighet så var handlingen, landet og menneskene såpass forutsigbare at jeg brukte liten tid på å fundere på hva som kom til å skje - spesielt kjærlighetsdramaet som jeg mistenker får større plass i bok 2.

For meg er dette en 4'er, jeg kommer nok til å lese 2 og 3, siden det tar så kort tid og er ganske moro, men jeg må ikke lese dem nå. Og det er jo ikke et så godt tegn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim