Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Denne boken er perfect

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stephenie Meyer? Er ikke det forfatteren av Twilight? Jo, jeg tror det. Jeg har hørt mange meninger om Stephenie Meyer, og ikke alle liker skrivestilen hennes, eller rett og slett bøkene. Men jeg synes at The Host, er en utrolig bra bok.

617 sider! Det hjalp ikke med at starten av boka gikk ganske tregt, så derfor kom jeg ikke ordentlig inn i boka før på side 150-200. Jeg måtte ikke tvinge meg selv gjennom de første hundre sidene, men begynnelsen var litt kjedelig. Bare bitte litt.

Boka er veldig spennende, og jeg synes at ideen om at jorda har blitt tatt over av romvesener er utrolig kult. Derfor hadde jeg ganske høye forhåpninger, og boka innfridde. Selv om det ikke skjedde så mye, var det fortsatt en underholdende bok.

Jeg lurer på om det kommer en bok til. Det har vært ganske mange spekulasjoner om dette er en serie eller ei, og Stephenie Meyer vurdere vel fortsatt om hun skal skrive en oppfølger eller ikke. Men for nå, er den en frittstående bok. Anbefales for sci-fi fans!

I tillegg har jeg sett filmen, men den ble ganske kjedelig i min mening. Kanskje fordi jeg nettopp hadde blitt ferdig med å lese boka, men det skjedde mindre i filmen enn i boka.
Se også her!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The host er en fantastisk bok om urokkelig kjærlighet, vennskap og betydningen på å være menneske. Hvordan leve som et menneske på jorda, når sjelene kommer. Elsker denne boka og filmen ødelegger alle bildene du har laget i tankene dine. IKKE se filmen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ganske god bok og hektende bok. Men føler det skjedde veldig lite i forhold til hvor lang boka er. Men absolutt verd å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka er fantastisk, men filmen ødelegger alle de flotte bildende man lager seg. Ikke se filmen.. LES BOKEN!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg blei positivt overraska av denne boka. Eg likar konseptet med aliens som invaderar jorda, eg likar personane, eg likar settingen i hula midt i audemarka. Og spesielt likar eg Wanda og Ian, som begge er så...eksistensielt gode personar.

Men det er framleis eitt eller anna som eg ikkje klarar heilt å setje fingeren på som gjer at den berre får ein firar av meg. Alt i alt ei god bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The Host
Vidunderlig og uforglemmelig om altoppslukende kjærlighet og betydning av det å være menneske – skrevet av Twilight forfatteren Stephenie Meyer – en av vår tids mest populære og bestselgende ungdomsbokforfattere.

Handling:
The Host eller ”Verten” handler om noen små sølvmarker, eller såkalte ”Souls” som har kommet fra verdensrommet for å gjøre jorda til et bedre sted. De mener at menneskene ødelegger den med ondskap og vold.
Disse sjelene blir satt inn i nakken på menneskene, og tar over kroppen og følelsene til mennesket. De aller fleste menneskene var lette å få kontroll over, men da Melanie blir fanget, og sjelen Wandrer blir satt inn i henne, går noe galt. Wandrer klarer ikke stenge den sterke Melanie ute. Hun visner ikke bort sånn som hun egentlig skulle ha gjort, hun lar seg ikke drive ut av sitt eget hode. Melanie påvirker Wandrer med sine sterke minner og følelser for den elskede broren Jamie, og hennes store kjærlighet, Jared. Melanie og Wandrer missliker hverandre sterkt i starten, men skal de velge å stole på hverandre i jakten på det begge elsker så høyt? Er det noen sjanse for at Jamie og Jared enda er i live?
Tilslutt finner de det de leter etter, men vil alt være som før?

Min mening:
Boken var for meg ganske tunglest i starten. Ting var litt vanskelig å forstå og gikk litt tregt. Dette er noe jeg anbefaler og holde ut. Tårene trillet hos meg allerede før side 100, og det var ikke siste gang heller.
Hvis man ser bort i fra den litt kjedelige begynnelsen er dette en fantastisk bok. Hvis du liker bøker som The hunger games, eller andre bøker om sterke forhold vil jeg anbefale denne boken, da du virkelig blir dratt inn i en fantastisk sterk kjærlighetsfortelling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er veldig seig i starten, men når ein har klart og komme seg gjennom den, så går det i ein heidundrandes fart resten av boka! Den er utruleg spennande, men slutten kunne vert mindre åpen, men med tanke på at det går rykter om at det kanskje kjem ei bok nr. 2, så får ein vel berre krysse det som kryssast kan for at det skjer? :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl