Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Jeg hadde neppe lest erindringsboken til Frank McCourt (f.1930 d.2009) Engelen på det sjuende trinn (1996), uten at jeg leste om den i dette innlegget:

Månen over Porten – en samling av Per Pettersons litterære og personlige tekster

Årsaken er at jeg tidligere har tenkt at boken var for trist for meg. Det Per Petterson skriver om Engelen på det sjuende trinn i teksten Engler og Guinnes, overbeviste meg til å kjøpe og lese boken.

Mer om boken mv her i et innlegg på bokbloggen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette virker som en god bok, men jeg klarer ikke helt å engasjere meg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

http://youtu.be/dq7QVkXZMcQ

Liverpool lullaby er et gripende musikalsk á propos til Engelen på det sjuende trinn. Judy Collins formidler sorg og avmakt - men også en ukuelig kjærlighet, som nok kan ha reddet sønnen fra den skjebnen moren i sangen tror er uungåelig.

I Engelen på det sjuende trinn er morens kjærlighetsevne fortært, men den drikkfeldige og upålitelige faren har i sine gode øyeblikk både kjærlighet, engasjement, humor og sanger å by på, en bagasje som sterkt bidrar til å redde fortelleren ut av fattigdom og elendighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hjerteskjærende barndomsskildring om å leve i fattigdom i Europas aller fattigste land - Irland.

For nøden er stor, sulten er konstant, og trusselen om en altfor tidlig død henger over hodet på alle. Det er likevel ikke en deprimerende fortelling. Den er rik på humor, skarpe iakttagelser og mange irske røverhistorier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I går kveld så jeg filmen etter denne boka. Filmen var god den. Og da er garantert boka bedre. For de kan aldri filme alle tanker og små detaljer i ei bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LilleviKarin BergTanteMamieKarin  JensenStineMonaBLBeathe SolbergMarkus SAnniken RøilLine Charlotte M.Qi AiAtmanØystein LTove Obrestad WøienKaren PatriciaBjørg Marit TinholtMathias HyllestadAskBurlefotkjell kLibraritas vSimen "Boktimmy" IngemundsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHildaellinoronilleMarianne MNorahTonesen81Ingunn SHauk1Kine Selbekk OttersenCarine OlsrødEckhoffVioleta JakobsenAnne-Stine Ruud HusevågTone SundlandDolly Duckmgeingar hLinda SolheimHilde Merete Gjessing