Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Litt lang og litt merkelig, men en fantastisk historie. Hørte den som lydbok og det vil jeg anbefale på det varmeste. Fantastisk innlevelse av Ivar Nørve. Litt lange dialoger i boken, og til tider litt mørk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God driv i denne boken. Det var ikke lett å henge med i svingene, og ikke alt var lett å forstå, men boken var alikvel såpass spennende at jeg bare måtte lese videre, såpass at jeg satt i besøk og lengtet hjem for å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har virkelig sansen for Carlos Ruiz Zafón og hans univers. Han skriver godt og morsomt, ispedd en dæsj makabre detaljer. Jeg hang ikke helt med i alle detaljene, men likte boka veldig godt.
Jeg hørte den som lydbok og oppleser Ivar Nørve gjør en fantastisk jobb, samme som i Vindens skygge.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Endelig kom oppfølgeren til "Vindens skygge", og jeg gledet meg stort til å kaste meg over boka. Vi befinner oss i tiden før handlingen i "Vindens skygge", fremdeles i Barcelona, på 1920-tallet. David Martin er 17 år og løpegutt i en avis. Hans store drøm er å skrive en udødelig roman, og da han får muligheten til å skrive en føljetong i avisen og at på til lykkes, er det noe som forløses i ham.

Senere får David i oppdrag å skrive en bestselgerroman, og han inngår i den forbindelse en pakt med den desillusjonerte forfatteren Andreas Coreli. Dette angrer han senere dypt på, for forbindelsen koster ham dyrt og ingenting går etter planen.

Ting begynner virkelig å ta av den dagen Isabella dukker opp i Davids falleferdige tårnbygning, og ønsker å bli hans sekretær. Noen er ute etter David, og spørsmålet er om han skjønner det før det er for sent.

Boka startet storveis, men etter hvert syntes jeg den flatet ut. Mye av det som gjorde et veldig sterkt inntrykk på meg i "Vindens skygge", manglet rett og slett. Etter hvert ble jeg også sittende å irritere meg over språklige lettvintheter og banaliteter. Alt i alt en over middels grei bok og kanskje vel så det, men den lever etter min mening dessverre ikke opp til "Vindens skygge". Ivar Nørve gjorde for øvrig en strålende jobb som oppleser!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergElisabeth Svee