Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Drømmenes land, De døde og Ravnene er fantastisk flotte bøker. De er veldig stillestående. Tilsammen utgjør de en meget tykk bok, men det skjer ikke så veldig mye i dem. En leser mange naturbeskrivelser og karakterbeskrivelser, men først og fremst Lances tanker. Og han funderinger rundt både det gamle og det nye mordet. Til slutt må han handle. Men hva velger han å gjøre?
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

passe spennende, men interesant i forhold til utvandringen til USA-

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Andre bok i den prisvinnende Minnesota-trilogien. De døde er en intenst spennende psykologisk jaktthriller. Den norskættede politimannen Lance Hansen sliter med samvittighetskvaler etter drapet på en ung norsk turist ved bredden av Lake Superior i USA. Lance er overbevist om at en mann er uskyldig dømt, og at broren hans, Andy, er den riktige mor

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken hadde jeg lest så variende omtaler av at jeg rett og slett måtte finne ut om den var så ille eller fantastisk som jeg hadde lest.
Jeg likte den ganske godt, og det at den ikke er fullstappet av krim og groteske detaljer gjorde absolutt ingenting. Og jeg likte at det var opptil flere historier rundt det hele, både fra nåtid og langt tilbake i tid. Historiene om indianerne i området var interessante, og jeg fikk faktisk lyst til å lese mer om emnet.
Jeg kommer nok til å lese neste bok av Sundstøl også

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NorahTorill RevheimLailaChristoffer SmedaasStian B. HopeTanteMamieAnne Berit GrønbechNinaMads Leonard HolvikGjermund HaugeBjørg RistvedtTine SundalgretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn SKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild Salpakka