Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Den tredje boka med Fredric Drum på eventyr, i Sør Italia denne gangen. Gert Nygårdshaug byr opp til dans og det svinger skikkelig etter hvert. Dog er ikke denne historien drivende som de to første i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fredrik Drum, drummegutten. Vet ikke om jeg skal le eller gråte. Dette er den tredje boka Gert Nygårdshaug skriver om Fredrik Drum. Det er en stund siden jeg leste de andre bøkene, men jeg var ikke så langt ute i den før det slo meg at mye var kjent. Denne lignet mye på den første boken,"Honningkrukken", og da dalte noe av min interesse. Boken har alikevel stort spenn. Alt fra drivende spenning til tafatte klisjeer. Det var faktisk flere ganger jeg lo godt av ting som ble sagt og gjort denne gangen. Totalt sett skuffet Nygårdshaug meg litt, men språket og karikaturen må man bare elske!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av "Dødens Codex" (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne fenget meg ikke så mye som Honningkrukken. Mulig det ble for oppstykket høring på lydboka..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo Larsen