Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Boken var over gjennomsnittlig bra for det er lenge siden jeg leste den og husker ikke så mye i dag.
Hvor mye er svenske myndigheter villig til å gi til svenske misjonærer i form av penger for å omvende kineserne. PenSom hevner seg på dem med å stjele pengene deres og nå til topps i makteliten. Spennende og underholdende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om inte detta är Mankells allra bästa? Läst den minst fyra gånger eftersom jag finner nya detaljer i boken varenda gång som gör den värd att läsas. Om och om igen. Både på norska och på svenska....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

en bok som kan oppleve som noe ekkel til tider men en bra bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Handlingen er aldeles fengslende, men Mankell drar og sliter i språket på en slik måte at jeg rett og slett ikke orket å lese ferdig...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En hel bygd er slaktet ned og hele Sverige er i fullstendig sjokk. Saken vekker også internasjonal oppmerksomhet. Politiet står helt uten spor, og har absolutt ingenting å gå etter.

Dommeren Birgitta Roslin er i slekt med noen av ofrene, og hun starter sin egen etterforskning. Dette fører henne helt til Kina. Under oppholdet i Kina opplever hun merkelige ting. Det hele starter med at hun blir utsatt for veskenapping, og det kinesiske politiets håndtering av saken er høyst besynderlig. Hvilke motiver har de, og hva skjuler de? Har hendelsen noe å gjøre med det som skjedde i den svenske bygda?

Det viser seg etter hvert at noe av svaret på gåten rundt massakrene er å finne tilbake på 1800-tallet, både i Kina og i USA.

Boka gir et interessant bilde av dagens Kina og problemer med overbefolkning samt vestens måte å betrakte den kinesiske kulturen på. Et liv synes lite verdt. og det kan koste dyrt å komme i veien for større interesser.

Selv om boka er svært velskrevet, ble jeg ærlig talt litt skuffet. Skuffelsen skyldes nok i det alt vesentlige at denne boka har blitt for oppskrytt etter min mening.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor