Viser 1 til 4 av 4 omtaler

sterk lesing,gripende, og den er noe krevende å lese. Men,likevel, man blir dradd inn i Edgars og hundenes liv. Les den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en utrolig sterk bok som jeg kommer til å huske..lenge! Må bare en enda en gang si tusen takk til en av dere fantastiske bokelskere som har anbefalt meg denne boka. En sterk leseropplevelse! Boka er så vakkert skrevet, og jeg ble flere ganger rørt til tårer. Jeg gir "Edgar Sawtelle" en sterk 5`er, og anbefaler den til alle som vil lese en bok litt utenom det vanlige!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sterk bok... Har nytt nærheten til hundene, det maleriske språket og fylden i hvordan verden kan oppfattes. Dialogene er veldig umiddelbare. Småirritert på omtalen, som også står på baksiden av boka - det "snart" som er referert til, skjer ikke før langt ut i boka... Et annet minus er oversetterne som for eksempel har overforbrukt diverse former av "å dratte ned", kunne vært ganske beskrivende i et par tilfeller, men hele tiden da? Jeg forventer bedre av Kari og Kjell Risvik, som etter tidligere erfaringer har vært svært dyktige i en mannsalder! Dette trekker ned...

Men innholdet... Nydelig bok. Jeg har fanget tid, ikke bare lest en bok. Man blir ikke eldre ved å fange tid, man samler erfaring... Historien er fullendt i den forstand at forfatteren har ikke bare forsøkt å formidle en mening med livet, men har lykkes!

Historien har flere dypere lag, den formidler noe abstrakt, og ut fra andre omtaler her skjønner jeg at andre kanskje ikke har oppfanget dette. Ha tålmodighet. Lytt, les mellom linjene, forstå. Dette er en bok som krever mer av leseren enn mange andre bøker. Samtidig er det så enkelt...

En klar femmer fra meg. Vil du bare ha tanketom underholdning, dropp den. Vil du ha noe å tenke på, bør du virkelig lese den! Jeg har ledd, grått og latt meg forføre av vakre passasjer. Denne kommer jeg til å huske.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Det jeg liker best i hele boka, er Almondines kapitler. Ble rørt til tårer! Det var så fint, uten at jeg helt vet hvordan jeg skal sette ord på det! Man må nesten lese de selv:) Akkurat de kapitlene kunne jeg lest om igjen. Kanskje det rører meg litt ekstra fordi jeg selv har vokst opp med kjæledyr som jeg er så glad i?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R