Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Søt historie om en katt med et hjerte for alle. Likte fortellingen veldig godt. Det hørtes koselig ut å ha en katt på biblioteket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva var vel verden uten kjæledyrhistorier? Disse små og store personlighetene som blir familiemedlemmer, sjelesørgere og bestevenner med oss mennesker, - ikke for det de sier, men det de gjør og er, bare med sitt blotte nærvær.
Dette er en slik historie. En sann historie om kattungen som bokstavelig talt ble tatt inn fra kulden, og oppfostret av et landsbybibliotek ut på tjukkeste landsbygda i USA.

I boka flettes historiene om Dewey, byen, biblioteket og bibliotekets bestyrer nennsomt sammen til en varm, koselig og herlig avslappende energidrikk, som passer fint nå når høstmørket siger stadig tettere på. For å gjøre det helt klart, så er dette ikke Nobelprisen i litteratur, med intrikate snirkler og dype, skjulte budskap. Men av og til er det kanskje nettopp slike bøker vi trenger? For å minne oss om at verden også kan være et bra sted, at betydningen av dyr er undervurdert og at de helt klart forstår mye mer enn det vi mennesker kan begripe. Ikke minst minner denne boka oss på hvordan samhold og menneskelighet er så viktig, uansett størrelsen på samfunnet man lever i.
Kjære Vicky Myron og Bret Witter, - historien om Dewey er vakker og rørende, - takk for at dere tok dere tid til å skrive den. Den gav hjertet mitt mye, og det var befriende og nydelig lesning som jeg herved anbefaler som hjertemedisin og trøst til alle som går seg vill i negative nyheter på den lille blå planeten vår.
Hvis du som leser likte historien om Dewey, kan jeg varmt anbefale to lignende bøker om "Gatekatten Bob", også det en sann historie.
På en overskyet, lett yrende torsdags formiddag legger terningen seg på en svært god firer, bare fordi enkelte partier om historien bak småbyen med fordel kunne vært kortet ned, og bare derfor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Koselig bok, hyggelig og interessant lesing om biblioteket i Spencer, Iowa, og katten Dewey som bodde der.i 18 år. Med på kjøpet får vi et innblikk i bibliotekaren sitt liv, og litt historie om byen Spencer og Iwoa :-) god bok for en katte-elsker, noe jeg er :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg elsker katter, og Dewey er nesten prikk lik en kattunge jeg hadde i fosterhjem. Derfor måtte jeg jo lese denne boken! Til tider er den fantastisk, og da er det gjerne Dewey det handler om. Dessverre blir det litt for mye om "eieren" også, bibliotekssjefen Vicky ved Spencer bibliotek, og jeg ville jo bare lese om den herlige katten.. :) Noe av det er greit nok, for å få et bedre inntrykk av den lille byen, og litt om livssituasjonen til Vicky, men jeg synes det var noen av kapitlene som ble litt langdryge. Likevel en bok det er verdt å lese (spesielt om du er glad i katter), og det er jo fantastisk at en liten katt kan få så stor innflytelse i en amerikansk småby.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ska du lese èn bok om en katt, la det bli denne! Dette var en magisk katt som rørte ved mange hjerter...

Godt sagt! (6) Varsle Svar

En underbar berättelse om en katt men även om en kvinna och hennes familj. Den kommer jag att läsa om en dag när jag vill läsa något upplyftande.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi Nicoline ErtnæsHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeter