Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Grusomt spennende! Grusomt, fordi denne boka er som en ekkel krimbok som dessverre er fra virkeligheten. Spennende nettopp fordi den er som en krimbok med personer jeg blir glad i med en nydelig innstilling til livet og andre personer som gjør dem vondt og motarbeider deres gode innstilling. Men midt mellom disse motpolene finnes det masser av kjærlighet og dermed håp.

Boka handler om virkelige mennesker som er kristne, eller muslimer som ønsker å bli det, i et overveiende muslimsk land. Muslimske ekstremister gjør livet konstant utrygt for disse, og de har ingen respekt for liv eller andre menneskerettigheter. Det er fryktelig å lese om den lave toleransen for annerledeshet, med tortur og død til følge. Dette skjer faktisk i mange land.

Men samtidig forteller boka om både kristne og muslimer som vil bygge bro mellom hverandre og forstå hverandre, - som støtter hverandre i hemmelighet. Og gjennom deres samtaler har jeg lært mye som jeg ikke visste om likheter og forskjeller mellom Koranen og Bibelen. Jesus er faktisk en profet i Koranen, men de fleste muslimer får allikevel ikke lov til å fokusere på han.

Denne boka gav både lærdom, sorg, håp og engasjement!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AtmanInger Johanne SæterbakkMette-MAnn Marlen EngerMerethe SolstadKirsten LundmgeSynnøve H HoelLisbeth Kingsrud KvistenMarianne  SkagePer HellemBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingBertyRandi Annie FramnesTonesen81andreas h. o.Akima MontgomeryLibraritas vJulie StensethMartine (@martineleser)Eileen BørresenTone SundlandKarin BergJohnny OlsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMonica CarlsenSigrid NygaardMarianne MLesevimsaGladleserThomas KlakeggEli Svendsen Heie HaugerudAlice NordliJohn LarsenFinn Arthur JohansenLinnOlaugGjermund  HaugeElin Skjereng