Viser 1 til 10 av 27 omtaler

Dette er en aldeles nydelig historie og veldig godt skrevet, så godt at jeg måtte lese ekstra sagte bare for å nyte teksten og historien - anbefales på det varmeste :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Språket, stemningen og skildringene. Dette er en bok jeg vender tilbake til nesten årlig. Er lest mange ganger, og nyter den hver gang. Anbefales og bør leses.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken var skrevet på en utrolig fin måte. Skildringene gjorde boken levende og man fikk en følelse av at man kunne se og lukte det samme som de i bøkene. Det balanserte mellom vakre skildringer og en mer alvorlig historie, så kontrastene ble sterke i boka. Historien i seg selv synes jeg tidvis var noe underlig, hvor alvorlige hendeler i personenes liv ble beskrevet på en veldig kort og raskt forbigående måte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Det finnes ingen hemmeligheter her. Alle vet alt om alle. Det tror de i hvert fall. Hemmeligheter må voktes godt, og prisen er høy". Hun åpnet øynene og myste mot solen. "Ensomhet. Prisen er ensomhet".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En stemningsfull, vakker og rørende historie om sorg, savn, kjærlighet, glede og vennskap. En god bok å lese i romjulen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlig stille bok men ikke så veldig mye handling. Mykt og behagelig språk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka er veldig annerledes enn andre bøker jeg har lest og har satt varige minner av leseropplevelsen min. Den er rørende vakker på en stille måte. Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest noen bøker av denne forfatteren nå. For min del skriver hun for "langsomt".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt skuffet etter alle gode omtaler av boka. Boka omhandler livet - mange gode sitater og fine ord - men mangler en helhet synes jeg da... Hvorfor skal en gammel ensom kvinne plutselig begynne å åpne seg for ei ung jente, som ikke kommuniserer med henne i utgangspunktet? Bortsett fra å vinke? Kunne ha vært en god bok med en mer dyktig forfatter, men en rørende historie om et møte mellom en ung kvinne og en gammel ensom dame gir likevel et inntrykk av en litt over middels god bok

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R