Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Temmelig komplisert i begynnelsen, men det ble lettere etterhvert. Synes det er spennende å lese klassikere, men har begrenset glede av det når jeg ikke helt forstår innholdet. Kan tenke meg det er fint å se stykket på teater. Har jo aldri lest originalen, men er ganske imponert over hva oversetteren har fått til. Ikke noen favoritt dette, men moro å ha den på "Har lest"-lista.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vel. Hva skal man si til dette da? Det er jo et fascinerende stykke med en enorm intensitet. Og fantastisk at det hele er på rim. Og like fantastisk å oversette fra tysk til norsk på rim. Men det er jo et nokså krevende stykke da, og vanskelig å få gangen i det hele.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla