Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Fasinerende krimroman med mønster etter Scherlock Holmes og dr. Watson, men med handlingen lagt til et kloster i middelalderen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En bok om tro, tvil, kjærlighet til kunnskap og begjær etter makt. Samtidig er den også en kriminalroman og en historisk roman. Jeg har brukt enormt med tid på denne boken, ikke fordi den er dårlig, men fordi den er tung å fordøye, særlig på det språklige planet. Boken holder høy kvalitet det er det ingen tvil om, men det blir litt høytsvevende og ordrikt for meg til tider. Kunne jeg gitt 4,5 hadde den fått det, siden det ikke går lander den på fire.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.