Viser 1 til 10 av 14 omtaler

En gripende historie. Uansett om den har rot i virkeligheten eller ikke. Viktig bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt fortalt, spennende helt til slutt. En bok som "henger i" lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den desidert beste boken jeg noen gang har lest! En forferdelig historie fra krigen, og med vendinger jeg ikke så komme. Utrolig spennnende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Langtekkelig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En spennende bok om to britiske flyvere som styrter under krigen og som ender om på et mentalsykehus for tyske offiserer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har prøvd flere ganger, men noe får meg til å ikke gjennomføre. Helt annerledes enn alt annet han har skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde jeg lest Alfabethuset før bøkene om avdeling Q hadde jeg aldri lest noen flere bøker av Adler-Olsen. Treg, skuffende, kjedelig og tung.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt uoversiktlig og rotete begynnelse. Syns det skjedde mye på en gang, uten at jeg helt klarte å holde følge i de første kapitlene. Etter hvert som jeg leste fikk jeg likevel raskt hentet meg inn igjen, uten at jeg følte at jeg hadde gått glipp av noe vesentlig. At boken ble mer oversiktlig, gikk dog ikke på bekostning av bokens handling. Det var til en hver tid mye som skjedde, og som gav boken et visst driv gjennom det hele. Gøy og spennende å lese noe fra Alder- Olsen i en ny sjanger, selv om han etter min mening mestrer krimsjangeren utmerket!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjesp.
Jeg burde ha lyttet til min indre stemme allerede på side 27, ved en hunde/menneskejakt med Hardyguttenivå, men godtroende som jeg er fortsatte jeg med ca. 250 støvete, klebrige og kjedelige sider hvor usannsynlighetene og gjentakelsene sto i kø, men så heldigvis midtveis fikk den ny vitalitet ved del II, en god stund faktisk, før den mot slutten gikk det over som en parodi på en dårlig James Bond aktig film, for så helt på slutten prøvde seg på noe hollywoodsk. Noen mener dette er krim, men tror det er ment å være en spennende thriller - eller noe i den duren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa