Viser 1 til 3 av 3 omtaler

E. L .James: shame shame.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette ble bare for meget. Ikke så mye de groteske handlingene som at det fremstilles som kjærlighet! Jeg forstår at de som bedriver sadomachosisme er overbevist om at det også er en form for hengivenhet. Jeg må bare beklage, det er det virkelig ikke. Når et kjærlighetsforhold defineres av eierskap og makt dreper man essensen av menneskets evne til å bry seg om andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var veldig spent på hvor fæl, og skitten, og grusom, og makaber denne boken skulle være. Den overasket meg. Dette er en fortelling. Brutal ja, men et godt stykke unna den "skitne og grufulle pornografiske" historien den har vært omtalt som. Det var mye mer ubehagelig å lese Fifty Shades enn Historien om O.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline