Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Et mesterverk. Bedre kan det ikke bli.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vita Brevis av Jostein Gaarder er den beste boken som noen gang er skrevet..Den handler om noe som vi aller fleste av oss har vært gjennom i alle fall en gang i livet Nemelig kjærlighetssorg. Hvor moren til mannen må få henne vekk for å få han inn på den rette vei slik at sjela hans ikke blir fortapt og havner i helvete men hos Gud. En vakker bok om håp, lengsel, bitterhet, hån og desperasjon. Den beste boken jeg har lest. Jeg har lest den åtte ganger og har tolket den forskjellig hver gang. Et mesterverk. Bedre kan det ikke bli.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig bok om kjærlighet, sorg og mange flotte visdomsord om kjærlighet, religion og historie. Brevene er veldig fin og mye referanser som viser til hvor godt forfatteren undersøkt brevene. Denne hadde jeg lest da var 15 år gammel selv da ga jeg terningkast fire, men i dag gir den fem. Likte også de filosofiske aspektene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Brit HonningsvågBjørg Marit TinholtKarin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly Duck