Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Tok meg lang tid å komme gjennom. Kjente meg igjen i ensomheten og utenforskapet hos hovedpersonen. Selve tidsepoken er også spennende skildret, har ikke lest noe fra den tiden før. Det er som er tungt med å lese stor litteratur er at jeg må ta inn over meg menneskene - på samme måte som ekte, reelle mennesker og det er krevende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble fylt med forakt og avsky i det jeg så at noen hadde hjerte til å gi Lillelord et terningkast under 6. Det er å latterliggjøre Johan Borgen og håne Wilfred for at han står for og representerer. Denne boken har gitt meg meningen med livet, og jeg vil alltid stå i gjeld til min elskede Willy.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild S