Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Jeg leste denne da den kom ut og tok den opp igjen nå for å friske opp litt før jeg starter på den siste i denne serien som nylig kom ut. Både da og nå ga boka meg veldig mye og det er først og fremst på grunn av det utrolig rike språket. Jeg liker å være i dette universet, jeg liker å lese om personene og jeg nyter språket og de gode beskrivelsene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et fint gjensyn med Dina og ordkunstneren Herbjørg Wassmo. Har utsatt i 25 år å lese denne boka da jeg ikke trodde den kunne måle seg med Dinas bok. Det gjør den heller ikke, men den er ikke langt unna. Første bok er veldig bra, der følger vi Dina og Benjamin på Reinsnes. Andre bok, der Benjamin er i Tromsø er litt tyngre å komme igjennom, mens tredje bok, der Benjamin studerer i København er veldig bra. Selv om det er Benjamin som er hovedperson i denne boka, møter vi Dina flere ganger i løpet av boka. Har hørt den som lydbok, lånt på biblioteket, nydelig opplest av Stig Henrik Hoff.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl