Viser 1 til 8 av 8 omtaler

En fin og spennende bok. Det tok litt tid før jeg ble revet med, men til gjengjeld ble jeg veldig revet med når jeg først ble det. Boken har litt «game of thrones» likheter, og jeg snakker vel for de fleste når jeg sier at det gjør boka enda bedre! Jeg gleder meg til å begi meg ut på neste bok om Eragon og Safira! En bok verdt å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er bok 1 . Om Eragon :) en fantsy serie etter mitt hjerte :) meget godt skrevet :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er den første boken jeg virkelig falt for! Jeg syntes måten Christipher Paolini skriver er bra! Dette er den beste boken fra serien om Eragon! Kommer alltid til å elske denne boka!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Bra bok, absolutt verdt å lese for alle som er glad i fantasy!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en veldig spennende bok om magi, eventyr og reise. Når Eragon en helt vanlig bondegutt finner et drageegg forandrer livet til Eragon seg helt.Han er skjebnen til de legendariske dragerytterne. Han drar på en episk reise for og hevne en som stod han nær men det viser seg etter vært at han skal gjøre ting som han aldri ville trodd han var i stand til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tradisjonell og lesverdig fantasy. Jeg ble veldig overrasket over alderen til forfatteren - Christopher Paolini var bare 15 år da han startet på boken. Den er veldig lettlest og karakteristisk god fantasy. En egen spennende og konsistent verden, karakterene er temmelig ensidige. Eragon er god, Brom er vis etc. Det er spesielt Murtagh som utmerker seg som en spennende karakter. Boken løftes av god og drivende handling mellom det onde og det gode.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter å ha lest denne boken 25 ganger har jeg kommet ut av tellingen. Har denne boken tatovert på leggen også. Er og blir den beste boken av hele serien.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fin bok! Tok litt tid før eg blei revet heilt med av historien, men siste halvdelen av boka var det vanskelig å rive seg laus:) Fantastisk univers med drager, riddere, alver, dverger, trollmenn og trollkvinner, med kampen mellom det gode og det onde sentralt. Språket kan av og til bli litt enkelt, men det la eg ikkje merke til etterkvart som eg forsvant inn i fantasiuniverset... Ei ungdomsbok som passer godt for voksne lesarar også, spesielt om ein er glad i fantasy.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee