Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Gravstille er den tredje krimboka til forfatteren Arnaldur Indridason jeg har lest med politietterforskeren Erlendur og kollegaene Elinborg og Sigurdur (man må bare elske disse islandske navnene!). Og du og du som jeg koser meg med dette dystopisk-komiske (ja, det er litt komikk selv om historien og stemningen I boka er alvorlig og dyster så det hell!!) krimbok-universet fra Reykjavik, Island. Og særlig denne boka, Gravstille.

Jeg leste boka, fjetret, hypnotisert. Historien, stemningen, fremdriften, alt! Terningkast 6!! Superb krim fra sagaøya der vest i havet. Jeg nøler ikke med å sette Gravstille i favorittbokhylla.

Og det beste av alt er at jeg har flere krimbøker på vent (hanka inn billig på loppis) fra den godeste Arnaldur. Holder disse samme nivå er det nesten for godt til å tru! Vi får se. Jeg gleder meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest og spennende krim. Boken er ikke på mange sidene, men til gjengjeld inneholder sidene mye handling. Det skjer mye i boken, og spenningen holdes oppe nærmest gjennom det hele, syns likevel at løsningen blir opplagt litt for tidlig. Til tross for dette likte jeg boken godt, og kommer nok til å fortsette på denne serien!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken likte jeg kjempegodt! Spennende på en "rolig måte", gledet meg hele tiden til å lese videre og finne ut hvordan historien endte. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

I et barneselskap sitter det ei lita jente og tygger på noe som viser seg å være en knokkel fra et menneske. Erlendur blir satt på saken, og nokså tidlig i etterforskningen leder dette etterforskningsteamet frem til at knokkelen stammer fra et byggefelt rett i nærheten. Graving settes i gang, og det dukker opp et skjelett som har ligget der i rundt femti år. Dvs. er det bare ett skjelett? Problemet er imidlertid at alle som kunne ha fortalt noe om hva som skjedde den gangen, er døde. Erlendur er ikke den som gir seg, uansett hvor umulig en sak synes å være, og ingen bør derfor være i tvil om at han klarer å løse saken ... Dette er den fjerde boka jeg har lest av Indridason, og jeg merker at jeg nå begynner å få en tilstrekkelig dose med Indridason. Men i rettferdighetens navn: denne boka står ikke tilbake for de øvrige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Karoline in WonderBjarne AashaugGladleserTrygve JakobsenmartinekhAnneWangBjørg L.Anne Berit GrønbechSilje HvalstadTonesen81Erika NStine SevilhaugTine SundalIngrid Urdal StølemgeNinaandreas h. o.Harald KsvarteperSaraHegeFrank Rosendahl SlettebakkenMyStoryINA TORNESReadninggirl20RandiABjørn SturødGitte FurusethTorAneToveKaroline RøyskattLene AndresenSverreEli HagelundGro-Anita RoenVibekeLibraritas vBabynemiLeseaase