Viser 1 til 9 av 9 omtaler

Husk dette:

which is probably why I love authors such as Murakami, too, who says
he writes in the early mornings before he's fully awake because that's
when his subconscious is still tossing up interesting ideas (that's my
paraphrasing, not what he actually said).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en flott bok! Hvorfor har jeg ikke lest denne tidligere? Terningkast seks fra meg. En utrolig flott historie, og skildring av studentlivet i Japan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et mesterverk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På tross av tittelen er dette en nydelig roman. Er du i det romantiske hjørnet bør du unne deg denne. En av Murakamis beste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Murakami skriver godt og gjenkjennbart om det frie livet på universitetet, jakten på den rette, forelskelse og det å bli voksen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En flott historie, velskrevet og med stor dybde. Jeg leste den over to tre dager men vil nok anbefale et kapittel om dagen da den bør få synke inn. Anbefales førsteårsstudenter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

velskrevet møte med en annen kultur

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er bare å bøye seg i støvet for Murakami, denne mannen kan skrive, han kan fortelle og han evner å skrive en bok på over 300 sider som ikke er kjedelig et sekund. Rett og slett en fryd å lese fra begynnelse til slutt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl