Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Jeg ble inspirert til å lese boken etter å ha sett tv-serien. Og jeg sitter igjen med en stor respekt for filmskaperne som har adaptert boken for skjermen! Uten å gå inn på innhold og handling, så kan jeg si at de har klart å fange tonen, underfundigheten og tvetydigheten i boken. Vi blir bedre kjent med doktoren gjennom hans indre dialog (og ikke bare det som han fremstiller "offentlig" i brev), og han blir ikke mer sympatisk av den grunn. Anbefaler boken til alle, uavhengig av om man har sett serien eller ikke!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Utrolig spennende, interessant og godt skrevet roman. Les gjerne mer her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Canada 1843: Grace 16 år blir dømt til livsvarig fengsel for dobbeltdrap på sin arbeidsgiver og hans husholderske/elskerinne. Grace har en medsammensvoren, James, som blir hengt for forbrytelsen.
Grace hevder sin uskyld, og den unge psykiateren, Simon, prøver å løse gåten Grace.
Basert på virkelige hendelser.
Interessant og velskrevet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundGunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland Skjeggerud