Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Frodig, absurd, digressiv og springende i handlingen. Litt vel frodig for min smak, vanskelig å henge med i svingene. Men boka tar seg opp på slutten, og Ullmann kommer i havn på et vis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For ei nydelig, stygg bok! Det er passasjer som er helt vidunderlige, og avsnitt som er så stygge i all sin finhet. Jeg har nylig lagt min elsk på James Salter, og det tok få sider før assiasjonen til ham sto for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er et strålende eksempel på hvordan boksmaken vår forandrer seg over tid. Da jeg leste denne romanen det året den kom ut, for ca 15 år siden, syntes jeg den var merkelig og kjedelig. Nå derimot ruller jeg terningen til 6! Jeg har slukt sidene og storkoste meg. Den er både morsom og trist, tragikomisk og fin. Som vanlig har Linn Ullmann et fascinerende persongalleri. Jeg anbefaler denne!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Stig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus